Medlemsansökan

Försvarsutbildarna Västmanlands Skytteförenings verksamhet är totalförvarsinriktad och verksamheter bedrivs ofta i nära samarbete med i första hand Försvarsmakten. Vi lägger stort fokus på att skapa möjlighet för militära skjutinstruktörer att utveckla sin kompetens, men också på att annan militär personal ska ges möjlighet att öka sin egen skjutskicklighet.

Alla vuxna medlemmar i FVSkf förväntas stödja vår ungdomssektion. Därav förväntas alla sökande att i enlighet med Riksidrottsförbundets riktlinjer uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister. Mer information om detta delges under ansökningsprocessen.

För att söka medlemskap i tjänstevapensektionen så krävs det att du är tilldelad ett tjänstevapen av en myndighet eller innehar en licens avsett för lån av tjänstevapen från din arbetsgivare.

Försvarsungdomar tillhörande Försvarsutbildarna i Västmanland kan bli medlemmar kostnadsfritt. Om ansökan sker genom ordinarie ungdomsavdelning så bekostar Västmanlands Försvarsutbildningsförbund medlemsavgiften.

När det gäller grenen Ak 4-skytte så bygger verksamheten på att skytten är hemvärnssoldat eller av annan anledning är tilldelad en Ak 4 av Försvarsmakten.

När ansökan har behandlats av presidiet så kallas den sökande till intervju med styrelsen. Ingen ansökan beviljas innan intervju är genomförd och utdrag ur belastningsregistret har uppvisats.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter
Om dina uppgifter redan finns i annan organisation i IdrottOnline kommer uppgifterna du har angivit inte att sparas i IdrottOnline. Dina tidigare uppgifter kommer finnas kvar. Om du sedan tidigare har en manuellt angiven kontaktadress inlagd i IdrottOnline så kan du automatiskt uppdatera denna till din folkbokföringsadress genom att kryssa i kryssrutan nedan. Om du vill ändra någon av dina andra kontaktuppgifter, vänligen kontakta föreningen.

Du är under 18 år, ange minst en målsman

Postadress: