Historik

Försvarsutbildarna Västmanlands Skytteförening bildades 2019 efter att flera aktiva inom Försvarsutbildarrörelsen i Västmanland kunnat konstatera att organisationen saknade juridiska förutsättningar för att fortsätta bedriva skytteverksamhet.

Ett bildandemöte hölls med representanter ur såväl Arboga som Västerås Försvarsutbildningsföreningar, Västmanlands Hemvärnsbataljon och Försvarsmakten. Vid mötet valdes en interimstyrelse som registrerade föreningen hos Skatteverket och började analysera vägen framåt. Samtliga invalda fick fortsatt förtroende vid det första ordinarie årsmötet, Föreningsstämman, som hölls i februari år 2020.

Uppdaterad: 29 MAJ 2020 16:31 Skribent: Ordföranden
Epost: This is a mailto link

FHM har infört skärpta allmänna råd i vår region. Med anledning av detta så är all organiserat skjutverksamhet inställd om inte annat särskilt meddelas.

Vi har snart färdigställt ett skjutprogram för 2021 som är flexibelt nog att kunna genomföras trots smittan.

Uppdaterat 7/3 -21

Postadress: